2008-04-24

Löfte om uppgradering

Dell lovade att man skulle kunna uppgradera sina två 8700-kort till 8800-kort när de kom ut. Nu har det gått 3 månader, och det verkar som löftet förvandlats till att man kan göra uppgraderingen för $2000, när en XPS M1730 med de nya korten kostar $2300. Är löftet infriat? Tror dessutom man tappar garantin om man gör uppgraderingen.

2008-04-18

Starke Arvid!

Med ett sådant arenanamn förtjänar man respekt, och självklart gnäller gnälliga Elfsborg, det tycker jag är roligt. Tyvärr är det ju ett köpenamn, egentligen bör den nog heta Skarsjövallen. Och Madsen kommer väl att gnälla än värre än Elfsborgstränarn.

Söndagsöppet

Vi fick ju shoppa för €100 var i Frankrike eftersom bagaget var försenat. Men när vi väl fick tid så var det söndag, och då är det ju stängt. IKEA har nu hamnat i samma sits, men det kostade lite mer. Jag har några vin och matkvitton jag ska försöka skicka till Air France, så för mig fixar det sig nog. Visst hade jag 8 flaskor vin i bagaget ner till Bordeaux? Det är väl inget fel att ta med sig bullar till bagaren

2008-04-17

Fast det var bedrövligt lite folk

Även om vi som var där sjöng bra

Äntligen seger

Efter en tråkig inledning på allsvenskan kändes det skönt att få se en seger. Och "spöken" tror jag inte på, eller? Målskyttet måste komma igång, nu blev det bara på fasta situationer. Apropå fasta är Alfelt fortfarande sur för att man inte fick fotografera under 10 minuter på en träning:
Vilken journalist som helst på plats kunde ha memorerat övningarna och bett en tecknare att rita varianten och gjort den hundra gånger tydligare än ett foto skulle kunna göra.

Klart Alfelt måste haussa sitt skrå, men jag ger inte svenska sportjournalister så mycket kredd.

2008-04-13

Frukost


Frukost
Originally uploaded by Joffemannen.
Som gammal frukosthatare gick klag ändå ner. I landet med över 160 ostar har dom valt ut dessa två:

2008-04-10

Inställt flyg


Inställt flyg
Originally uploaded by Joffemannen.
Men vi blev ombokade, landar en kvart tidigare. Jag hade blivit lite arg om jag missat min brors födelsedag, pga ett plan som inte åker till Lyon, när vi inte ens ska till Lyon

2008-04-09

Lyxmacka


Lyxmacka
Originally uploaded by Joffemannen.
Som i värsta fånglägret bytte jag tjänster och varor tills jag hade frukostens bästa macka. Stort

2008-04-04

Dom kan inte stava till min bil

Ska jag ändå inte köpa ett avgasrör av dom? Snälla?

Och vad blev det?


Och vad blev det?
Originally uploaded by Joffemannen.