2009-09-30

Swedish girls!

No! A prio one!

Islänningen lämnar in kortet

Tillfälle att dricka öl men ännu färre anledningar att komma till jobbet varje j*vla dag

Bloggen ska hem!

Precis som gouldet, även om det ser tajt ut denna säsongen - AIK har ju till och med vunnit matcher med 2 mål. Efter försäljningen av bilen så har vi iallafall Thai-biljetter till Bangkok och från Phuket, samt AirAsia-biljetter Bangkok - Phnom Penh - Bangkok - Phuket. Blir till att läsa på i Phnom Penh Post och Cambodia Daily för att se om landets smak håller i sig - om det fortfarande flyter av mjölk och honung - om trottoarer och boulevarder är guldbelagda - eller om hela skiten sålts till sydkoreanerna för att anlägga nöjesfält.

2009-09-29

Boatspotting: Freja

Patrullbåten Freja påväg norrut i 12,8 knop. Mindre än ett år gammal, delvis byggd på Kockums, Diana-klass så jag tror jag skrivit om systrarna Havfruen och Najaden tidigare.

2009-09-28

Motståndet

From the N97

Jag vann!

Inte mycket till motstånd i första upplagan av slipsmåndag, men jag ha klart fulaste kombination skjorta slips. Notera även slipsnålen från Lantmännen utformad som ett ax

Hejdå bilen...

Snyft.

Men Toyota knep en andraplats medan jag var ute och sålde bil. Skulle väntat en halvtimme så hade jag kunnat ha det som argument?

2009-09-22

Stackars Superettan

Hur ska den klara av både Bajen och DIF?

Missnöjd klack

From the N97

2009-09-21

Laget tackar sitt!

From the N97

Ett annat perspektiv

..här på första raden. Elfsborg upp i topp efter denna omgången. Nej, just det, Bajen vek ner sig mot IFK

2009-09-20

Hoppla!

Hur många timmars fakturering blir det?

Vackert?

Karlskoga

2009-09-19

Allt för miljön

Ballongdäck, och anskrämliga hjulsidor på alufälg

2009-09-15

Men tyvärr, Edward Ofere

Erik Niva skrev sin krönika från Stockholm. Då är det mycket viktigare att än en gång säga det uppenbara: Touray suger. "Det var visst några andra som stal utrymmet du förtjänat". Jo, om det räcker att vara en dålig målvakt hade jag kunnat få några spaltkilometer.

F.ö. tycker jag som sagt att det är en lite magstark överskattning av både Kruys intellekt och mod av Canal Plus kommentatorer när de säger att han fick situationen precis dit han ville: Han ville alltså bli överöst med mynt och flaskor, för att därefter bli skallad?

Nu har iallafall Malmö möjlighet att andas ut och spela ut kommande åtta matcher. Och varför släppa hoppet? Vi vinner 8 matcher, AIK spelar oavgjort 8 matcher - Guldet ska him!

2009-09-13

Hur många urdruckna öl?

From the N97

2009-09-12

Trailertrash på Debaser

Riktiga trailertrahmongos. Så skönt. Och dom är 3. Fler behöver man inte va. Kanske för att få en schysst genpool, men varken för punk eller rock

2009-09-08

Den mest praktiska spritsorten hotad

Nu gäller ju detta Uganda, och det var ju Tanzaniansk Konyagi jag hade en låda 3-cl-påsar. Perfekt att ha med sig överallt, om man ville spetsa sin GT eller bara smygsupa på match - 4 påsar i innerfickan. Men nu är ju Konyagi en märkesgin, och Tanzania ett socialistiskt drömsamhälle, så den kommer nog att finnas kvar nästa gång man åker dit. Undras om jag har några bilder på den senaste lådan jag hade i min ägo.

2009-09-05

Billigaste sättet att höja andrahandsvärdet?

60 spänn till Transportstyrelsen, billigt

2009-09-03

Transferfönstret stängt i 18 månader

Otroligt roligt att Chelski inte får handla förrän i januari, laget som står som symbol för att "nu köper vi oss en Champions League-titel". Dom lär väl lyckas köpa sig rätten att köpa spelare, men skulle deras eventuella överklagande inte gå igenom kan det nog vara lite tunnt på bänken om ett år. De lär ju ha pengar nog att ha råd att säga nej till försäljningar och behålla profiler med höga löner, men med några kontrakt som går ut per transferfönster och några på bänken som hellre spelar nånannanstans så får de nog se till att jobba hårt med sin ungdomssektion.

Boatspotting: Alla?

Här är en konkurrent som inte plockar russinen ur kakan, utan plåtar alla som passerar sundet. Man ser att bilderna är tagna från norra Helsingborg, och inte alltid på kontorstid så det är nog en like med lite mer tid att lägga på båtspottandet. Ganska bra bilder, och så fick han ju bild på HMS Malmö och Stockholm när dom var fastsvetsade på däck på ett konstigt transportfartyg. Imponerande.

2009-09-02

Redo för Blocket?

Nytvättad iallafall. Snyft