2012-06-08

Ang Schwarz, från Siljebröd på Himmelriket

Inget av detta är skrivet av mig, länkar in skärmdumpen längst ner:


Namn: Per Siljebröd
Sänt: 2012-06-08 11:21
Förresten är det ju smått pinsamt hur Jesper Jansson i Heif agerar som deras sportchef.

Först värvar dom Simon Thern, okej han var en stor talang men att just HeIF av alla lag högg mest fick ju en att höja på ögonbrynen lite. Lite senare kommer det ut att dom försöker knyta till sig farsan JONAS också. Här börjar man ju ana att någonting slagit slint, Jonas Thern i HeIF? Mannen som gång på gång bedyrat att han har ett äkta himmelsblått hjärta och som är en levande legendar här nere. Nåväl, Simons pubertetshormoner slutade spela flipper och han kom hem till sitt rätta kall, bra så.

Sen har vi hela Emil Krafth-sagan. En 17-årig kille från Öster som gjort det ganska bra i Superettan, 2 assist under förra säsongen blev det. Inget extraordinärt men duktig för sin ålder. Kommer och provtränar i MFF, får lovord av Kung Rikard och berättar sedan cirka 40 gånger på bl.a Twitter hur mycket han vill till Malmö FF. Nu får Jesper Jansson en smått psykotisk blick och börjar nästan darra av upphetsning, här har han chansen att slå hatobjektet på fingrarna lite. Efter att han sålt halva deras startelva och fått in cirka 50 miljoner vet han att han har mer pengar än MFF att röra sig med. Han ger sig in i budgivningen om Emil Krafth, Östers sportchef får dollartecken i ögonen och till slut är Ågren smart och drar sig ur denna sjuka tillställning. Krafth går till HeIF för flera miljoner.

Men Jesper Jansson nöjer sig inte. Jag vet inte om det är det klassiska Napoleon-komplexet eller om han blivit nobbad av MFF i sin ungdom, men han bara MÅSTE bevisa sig mot storklubben i söder. Efter att en av MFF:s största legendarer uttalat sig förra året om att han vill bli tränare (i MFF) så släpper Jansson alla hämningar. Han väntar på rätt tillfälle att kunna fota sin tränarstab som lett HeIF till 2 Cupguld och 1 SM-guld på 2 säsonger, historiskt deras bästa period sedan klubben grundades för över 100 år sedan. När de ligger 5a i tabellen, även det bra för att vara dem, så sparkar han deras trotjänare tillika HeIF-legendar Per-Ola Ljung utan förklaring. Han tillsätter sedan Stefan Schwarz, som har exakt NOLL (0) erfarenhet av att träna ett fotbollslag innan. Enligt ryktena har han ju dom senaste åren mest agerat låtsasagent (utan framgång), kört bänkpress och solat. Men för Jansson är detta den ultimata triumfen. Han har nu bevisat att de är Skånes äkta stolthet, eftersom alla dessa spelare med MFF-koppling istället väljer HeIF.

Hade jag varit HeIF-supporter hade jag fan mått dåligt.
71 Tumme uppCitera