2009-04-16

Suck

Suck! Men nu hoppas vi på seger på Råsunda - känns som det var ett tag sen. Ijeh ser jag framför mig, men vi har lyckats sen dess.

5 kommentarer:

  1. Hoppas du på ditt håll så hoppas jag på mitt... Hemmavinst måste vi ju lyckas med. Men nu är ju Pavey skadad... och kan man lita på Bojan? Jaja, blir en spännande kväll och fjärillarna i magen borde väl snart vara trötta och utmattade.

    SvaraRadera
  2. Men för i helvete. Vadå suck? Händelsen stämmer ju inte och har aldrig ägt rum, läs artikeln för guds skull, tror du på fullt allvar att man kan slåss i 30 minuter? Där var bajen och MFF supportrar på samma rastplats bara, nån enstaka smäll och sen är det över. Media och människor som dig verkar endast vilja höra vad dem vill istället..

    SvaraRadera
  3. Ok, nån enstaka smäll är ju bara stärkande, jag skulle ha satt titeln "Bra jobbat!"

    Ali och Foreman orkade ju inte ens slåss i 24 minuter i djungeln: http://sv.wikipedia.org/wiki/The_Rumble_in_the_Jungle

    SvaraRadera
  4. www.suprasmalmo.se

    SvaraRadera
  5. Nu känner jag mig lättad och fortsätter vara stolt att tillhöra en förening vars namn inte dras i smutsen av anhängarna, som så många andra av "storlagen". Tidningsartikeln var nämligen inte alls något som jag ville höra. Suck kvarstår dock, ni förstår varför. Vad som står i Jönköpingsposten eller sägs på SVT behöver man bara skaka på huvudet åt, folk norr om Hallandsåsen (eller rättare Center Syd) får hata MFF hur mycket dom vill. Men med Sydsvenskan är det mer problematiskt, alternativen är få i regionen. Hjälper det att byta till Skånskan?

    SvaraRadera