2007-06-10

Fler pekpinnar

Jag är ju inte fullblodsskåning, farsan är från Kronoberg apropå gårdagens blogg, och morsan är från Bollnäs apropå dagens länk. Det har inte blivit så mkt nakna damer i skogen däruppe för min del, men skam den som ger sig, vi drar upp efter midsommar och spanar vidare.

4 kommentarer:

  1. Jag föreslår att vi tar med oss kameran ut i skogen och tar egna näcken och skogsråbilder som vi sedan printar upp och sätter upp överallt i Bollnäs under en nattraid :) Vore jävligt kul och kanske lite busigt om inget annat.

    SvaraRadera
  2. Härligt att ni gör ert liv så publikt :)

    Rasade saker ner i helgen? var vi så fulla? Gick det verkligen åt 1,5 flaskor whiskey? Vad sa man till damen på dansgolvet? Fick Joffe gå hem tidigare? Kom vi fram till varför universum inte är helt vitt om det är oändligt? Vem är skyldig vem pengar? Varför samlas man inte och arrangerar typ svensexor utan att man har det som ursäkt när det är så kul?

    SvaraRadera
  3. Ja, just det, jag är skyldig dig en hundring! Och nån som smet tidigt från bastun är skyldig mig en hundring. Och så råkar jag ha en kylväska för mycket. Men varför skulle universum vara vitt är min fråga

    SvaraRadera
  4. Efter all whiskey och vin vi halsade hemma hos dig så kan du behålla den 100 med gott samvete!

    SvaraRadera