2010-04-15

Har Fahlander äntligen gjort bort sig för sista gången?

Skulle inte tro det, men om KHK får dålig publicitet nu (BLT, SMP) och sponsorerna börjar klia sig i huvudet så kanske han måste tänka sig för eller kanske till och med lämna KHK och dra sig hem till sin betongbunker strax norr om Kumla. Nu lär ju Fahlander ha så mycket (vita) pengar att KHK inte ska behöva bry sig om sponsorer, men jag trodde de skulle användas för att ta upp Örebro i Elitserien.

Blogginlägget är borta, men Dr Hockey ger de stora dragen. "Pissa på"... Vet inte om blogginlägget går att hitta då jag länkade det från min Google Reader, så det hamnade på Buzz.

2 kommentarer:

  1. Intressant att falukorven inte passade på att presentera de "bevis" han hävdat funnits i över ett år, nu när media äntligen nappat på konflikten, bättre tillfälle kunde han ju inte fått, eller är det så att bevisen inte existerar? :-)
    Kanske inte är lika kul för honom längre när klubben hotar att agera juridiskt, helt plötsligt har det tagit andra proportioner än en blogg för honom...

    SvaraRadera
  2. Sant. Han har ju alltid verkat så säker på sina källor och sin "fakta". Alla har bett honom skicka in en anmälan. Men han trivs väl bättre med att säga att bloggen är privat, uppdragen i Örebro och KHK är nått annat. Nu får han kanske äntligen bekänna färg. Men han är ju hal som en fahluål

    SvaraRadera