2009-05-22

Nya Gamla Ullevi

Alfelt sågar Nya Gamla Ullevi, motiveringen är att det bara är åskådarläktare och fotbollsplan. Hmm... Ok att jag tar en korv och ibland en folköl på nya Malmö Stadion på match, men jag kommer nog aldrig ha "en helkväll" där. Tror heller inte folket i Dortmund använder Westfalenstadion i så stor omfattning före och efter match. Jag tycker Nya Gamla Ullevi ser vacker ut från TV-bilderna, och gräset ser ut att vara näst bäst i Sverige - ses där på måndag!

4 kommentarer:

  1. Märklig sågning. Arenan uppfyller det publiken vill åt. Dessutom finns det en sportbar utanför västra läktaren. Det finns en hamburgerrestaurang på samma sida. En läktarsektion har egen bar. Dessutom är det en tät och intim arena. Jag hör inga klagomål från publiken.

    Att murvlar vet bättre är förmodligen en intäkt för att arenan är perfekt, för övrigt.

    Varför skulle man i Göteborg, på gångavstånd från hela innerstadens restaurangstråk, bygga något annat än det här? Det är ingen idé att försöka konkurrera med en hel stadskärna.

    Arenan är bra. Välkommen på måndag.

    SvaraRadera
  2. Tackar! Nya Malmö Stadion har snart sin 2000-platsers restaurang färdig, men vem ska sitta där?

    SvaraRadera
  3. Hur har det gått med 2000-platsers restaurangen? Brukar det vara fullt och festligt eller tomt och trist? Eller mittemellan?

    SvaraRadera
  4. Det är iallafall gräs på hela planen utanför och stolparna sitter fast

    SvaraRadera