2006-09-08

Paradise Lost

Nu har ni försatt er chans, Aftonbladet rankar vinterns turistmål. Ja, som synes betyder "rundresa" nårra dar vid havet och nårra dar vid templena, så här i stan lär man slippa chartersvennar. Själv har jag det just nu för trevligt för att kunna skriva om det här, men imorgon ska vi efter en helnatt på stan försöka sätta oss på båten till Siem Reap 07.30 - antagligen genom att krypa från Pontoon nårra minuter innan. Fast fasen åsse, ska leverera första versionen av Du & Jag-promogrejen idag, och nästa fredag en tidrapporteringsdemo. Satan, vill ju dra runt fjällan på motorcykel och visa upp dethär platta landet. Så nu måste jag koda satan.

Ja, och Leijonborg... Men är man borgare klarar man skandaler, för den enda tidningen som inte stödjer alliansen med hull och hår, Aftonbladet, dom tror på allvar att deras webfrågor ger representativa svar. Tror jag klurat ut Leijonborgs strategi: 1. De flesta svennar är smygrassar, låt oss bli ett smygrasseparti. 2. De flesta svennar gillar dokusåpor, låt oss förvandla valrörelsen till en dokusåpa. Så blir tråkiga gubbar som värnar om jobben utröstade. Och Aftonbladet förfasar sig över att Bengt Westerberg inte vill vara kvar i sitt gamla parti längre. Det var ju förfan 20 år sen "liberalerna" skrotade tanken på att vara ett idéparti. Deras två senaste utförsäljningar av socialliberala värderingar är ju sköna: kristdemokraterna får fria tyglar att hålla kvinnor bundna vid spisen efter valet, och liberala ungdomsförbundets representanter fick sitta på samma sida panelen som KDU-livetsordarna under Pride-debatten. Måste kännas riktigt jävla rätt, allt för att visa enighet i alliansen. Och hade Leijonborg nu igårkväll försvarat kristna friskolor och fördömt muslimska? Känns märkligt att följa valkampanj när man redan lagt sin röst. Hoppas bara DHL hinner leverera den till valvakan, fast utlandsrösterna brukar väl räknas sist ändå.

2 kommentarer:

  1. Man måste ju ändå säga att valen är rätt intressanta, som du säger "dockhussåpa". Även om följetången inte slutar vid valet.. "Vi har förlorat valet och politikerna vunnit det" som Svenska akademien uttryckte det på koncert efter förra valet. Man undrar om det är val av dockhussåpe medlemmar, olika smak, samma skit.

    Man får ju ändå tycka att följande är lite intressant med tanke på FP:s inställning

    http://sydsvenskan.se/malmo/article182651.ece

    SvaraRadera
  2. Jo, jag såg den. Undras hur partiledningen hanterar en sån sak. Känns varken i linje med nya eller gamla Folkpartiet

    SvaraRadera